Pričam baštinu, živim baštinu

Pričam baštinu, živim baštinu

Pričam baštinu, živim baštinu - naziv je šestog projekta Udruge turističkih vodiča ''Mihovil'' Šibenik u sklopu Javnog natječaja za sufinanciranje udruga u turizmu u 2023. godini kojeg svake godine odobrava i financira Ministarstvo turizma i sporta. 

 

U suradnji s Društvom turističkih vodiča Korčule ove godine provesti ćemo ciklus edukacija za jačanje kompetencija glasovnih profesionalaca koji rade u turističkom sektoru, stručna predavanja Tvrđava sv. Nikole u Šibeniku i Nematerijalna baština svuda oko nas.  S ovim projektom naglasak stavljamo na cjeloživotno obrazovanje i na širenje svijesti o važnosti i značaju nematerijalne baštine u turističkom sektoru, ali i na razvoj karijere postojećih turističkih djelatnika te svih onih koji svoju karijeru vide u turističkom sektoru. 

 

Ovim putem zahvaljujemo se Ministarstvu turizma i sporta koje je prepoznalo značaj i važnost cjeloživotnog obrazovanja, svim pridruženim partnerima i vanjskim suradnicima koji će održati predavanja i radionice. 

Kao i svake godine, i ove godine je zanimljiva zima ispred nas, ali ono što nas posebno veseli je odlazak na Korčulu gdje ćemo imati priliku družiti se s kolegama i saznati nešto više o samom otoku i nematerijalnoj baštini. 

Napisano 08.10.2023, autor Antonia Slamić

Nazad