Irena Kuač

Irena Kuač

Jezici na kojima vodim:

Hrvatski, Engleski, Njemački

Položene županije:

Šibensko-kninska

O meni:

ZBOG ČEGA BISTE TREBALI ANGAŽIRATI MENE ZA VODIČA U ŠIBENIKU I OKOLICI? Volim Šibenik i želim pokazati koliko je poseban prenoseći svoje ogromno znanje i osjećaje prema njemu kao i ljubav prema kulturi i baštini. Povijest i činjenice prepričavam na zanimljiv način, dodavanjem poneke smiješne anegdote, intrigantne legende ili lokalne priče! Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, stalnom učenju i osluškivanju potreba gostiju, svoje razgledavanje prilagođavam interesima i zahtjevima svake pojedine skupine. Kao lokalni turistički vodič, ponosna sam što sam stručnjak za šibenski kraj.

Usluge koje pružam:

NE MOŽETE ODLUČITI KOGA ĆETE ANGAŽIRATI? S velikim zadovoljstvom ću biti vaš lokalni stručnjak u županiji Šibensko-kninskoj. Veselim se što ću vama i vašim klijentima moći poželjeti dobrodošlicu u mom zavičaju. Ne oklijevajte, kontaktirajte mene!

Moje tematske ture:

"PRIČAM TI PRIČU O ŠIBENIKU GRADU" Priča o Šibeniku gradu je: - priča o jedinstvenom položaju, povijesti i kulturi - priča o kanalu i zaljevu s najljepšim zalaskom sunca - priča o kamenim ulicama, kamenim čuvarima i kamenoj katedrali - priča o ljudima koji su stvarali i još uvijek stvaraju ovaj grad. Sve ovo i puno više je priča o Šibeniku gradu. Bukirajte moju turu i poslušajte moju priču!

Kontakt:

0989910282

[email protected]

Upit za vođenje

Zatvori