Kul_tur.kom

Kul_tur.kom

S dolaskom hladnijih dana, članovi Udruge turističkih vodiča ''Mihovil'' Šibenik svoje vrijeme provode na različitim edukacijama i radionicama.

 

U suradnji s Društvom psihologa Šibensko-kninske županije, na red je napokon došao i peti projekt Kul_tur.kom- Kultura komuniciranja u turizmu kojeg je sufinaciralo i odobrilo Ministarstvo turizma i sporta Republike Hrvatske kroz Javni natječaj za sufinaciranje projekata udruga u turizmu u 2022. godini. Ove godine pridruženi partneri u projektu su Grad Šibenik, Turističko-ugostiteljska škola, Veleučilište u Šibeniku, Turistička zajednica Grada Šibenika, Turistička zajednica općine Tribunj, Turistička zajednica Grada Drniša te Obrtnička komora Šibensko-kninske županije. 

 

Projekt je odobren u punom iznosu od 58.050,00kn pri čemu Ministarstvo turizma i sporta Republike Hrvatske sufinancira iznos od 40.500,00kn. Sredstva su namijenjena za sljedeće aktivnosti:

1. Jednodnevna edukativna radionica Govorničke akademije Demosten namijenjena svim dionicima projekta

2. Edukativne radionice Društva psihologa Šibensko-kninske županije s ciljem podizanja svijesti o komuniciranju u turističkom sektoru

3. Edukativna šetnja i razmjena iskustava sa svim dionicima projekta

 

Prva radionica kreće već ove subote, 12.studenog 2022, a mi ju s nestrpljenjem iščekujemo. 

 

 

 

 

Napisano 08.11.2022, autor Antonia Slamić

Nazad