Irena Kuač

Irena Kuač

Jezici na kojima vodim:

Hrvatski, Engleski, Njemački

Položene županije:

Šibensko-kninska

O meni:

WHY SHOULD YOU HIRE ME AS A LOCAL GUIDE IN SIBENIK OR KRKA NP? I love my hometown Sibenik and I want to show how special it is by passing on my vast knowledge and feelings towards it, as well as my love for culture and heritage. I retell the history and facts in an interesting way by spicing it up a bit, by throwing in some funny anecdotes, intriguing legends or local stories! Due to many years of experience, constant learning and listening to the needs of guests, I tailor my sightseeing to suit the interests and requirements of each individual group. As a local tourist guide, I am proud to be an expert in Sibenik region. Get in touch with me, I'm looking forward to being at your service!

Usluge koje pružam:

ZBOG ČEGA BISTE TREBALI ANGAŽIRATI MENE ZA VODIČA U ŠIBENIKU I OKOLICI? Volim Šibenik i želim pokazati koliko je poseban prenoseći svoje ogromno znanje i osjećaje prema njemu kao i ljubav prema kulturi i baštini. Povijest i činjenice prepričavam na zanimljiv način, dodavanjem poneke smiješne anegdote, intrigantne legende ili lokalne priče! Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, stalnom učenju i osluškivanju potreba gostiju, svoje razgledavanje prilagođavam interesima i zahtjevima svake pojedine skupine. Kao lokalni turistički vodič, ponosna sam što sam stručnjak za šibenski kraj. Još ste neodlučni? Javite mi se, veselim se što ću vama ili vašim klijentima biti turistički vodič u Šibeniku ili okolici.

Moje tematske ture:

"Pričam ti priču o Šibeniku" Priča o Šibeniku je: priča o jedinstvenoj lokaciji, povijesti i kulturi; priča o kanalu i zaljevu s najljepšim zalaskom sunca; priča o kamenim ulicama, kamenim čuvarima i kamenoj katedrali; ovo je priča o ljudima koji su stvarali i stvaraju u ovom gradu. Sve ovo i puno više je priča o Šibeniku. Bukirajte moju turu i poslušajte moju priču!

Kontakt:

Upit