Kul_tur.com - Kultura komuniciranja u turizmu

Kul_tur.com - Kultura komuniciranja u turizmu

Kul_tur.com- Kultura komuniciranja u turizmu naziv je novog projekta Udruge turističkih vodiča ''Mihovil'' Šibenik u sklopu Javnog natječaja za sufinanciranje udruga u turizmu u 2022.godini. Radi se o već petom projektu kojeg je Ministarstvo turizma i sporta odobrilo i sufinanciraloU suradnji s Društvom psihologa Šibensko-kninske županije ove jeseni održat ćemo niz edukacija i predavanja na temu komuniciranja s problematičnim i teškim gostima kao i na temu ophođenja u protokolarnim i zahtjevnim situacijama. Ove godine na edukacijama će sudjelovati i različiti pridruženi partneri čije je djelovanje usko povezano s turističkim djelatnostima. 

 

Nadalje, sudeći po odobrenim projektima u sklopu navedenog natječaja ispred nas je vrlo aktivna jesen. Partneri smo u čak dva projekta: u suradnji s Ekološkom udrugom ''Krka'' Knin sudjelovat ćemo na projektu pod nazivom #karijerauturizmu, a u suradnji s Hrvatskom udrugom za turizam i ruralni razvoj ''Klub članova selo'' bit ćemo dio projekta Ruralni turizam- izvrsnošću, doživljajima i inovativnošću ka održivom turizmu. 

 

Zahvaljujemo se Ministarstvu turizma i sporta, našoj partnerskoj udruzi i svim pridruženim partnerima na projektu.

 

Ispred nas je vrlo zanimljiva jesen puna novih radionica, edukacija, ali povrh svega novih druženja i iskustava. Suvišno je reći da ju s nestrpljenjem iščekujemo! 

 

 

Napisano 25.08.2022, autor Antonia Slamić

Nazad