Naša nova web stranica

Naša nova web stranica

Napokon možemo proslijediti poveznicu na našu novu web stranicu!

Nova vijest koja nas sviju veseli je da od danas imamo našu web stranicu u potpuno novom ruhu!  Zahvaljujući našem kolegi Andreasu Dujmoviću koji se potrudio da osmisli i dizajnira novu funkcionalnu stranicu, sa inovativnim rješenjima za same članove a i ostale, možemo reći da sa novim webom ulazimo u modernu renesansu. 

Ovo nije samo internet stranica informativnog karaktera, možemo reći da sad imamo web aplikaciju. Što to znači?

TO ZNAČI DA :

-Članovi mogu pisati vijesti vezano o udruzi;

Članovi mogu pisati blogove. Teme će biti o našoj struci, kulturnoj i povijesnoj baštini, o običajima i legendama, povijesnim osobama. Naravno, trebaju biti smještene u našoj županiji;  

-Članovi sami uređuju svoje profile, ne sviđa im se profilna slika? - sami je mijenjaju koliko god puta žele, nema čekanja administratora da odobri ili to napravi za vas. Svatko od članova odgovoran je za svoj profil.

Ne znate kako se to sve radi? Na stranici nakon registracije ćete naći videa sa objašnjenjima kako se rade vijesti, blogovi, računi, ugovori o djelu. 

 

Agencija ste ili netko tko traži vodiča? 

Pretražite listu vodiča, birajte prema jeziku, županiji, opisu vodiča, kad izaberete odgovarajućeg turističkog vodiča, popunite kontakt obrazac i naš član će vas kontaktirati. 

 

Vidimo se na vodici-sibenik.hr

Napisano 20.01.2021, autor Zvonimira Krvavica

Nazad